Karalık Ortaokulu


Vizyon: Her güzel işi en mükemmel şekilde yapmaya odaklanmış, özgür düşünen, sağduyulu, insanlığa gerçek iyilik yolunda hizmet edecek, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren, sorunun değil, çözümün parçası olan, iyi yetişmiş, güzel ahlaklı ve hayırlı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi yenilikçi yaklaşımlar içeren öğretim programlarımız ışığında bir üst kuruma ve yetişkinlik yaşamına hazırlarken; Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Beden, zihin, ahlak ve sosyal bakımdan dengeli, kültürel değerlerimizi özümsemiş, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, edebiyat, sanat ve sporla ilgili, bilimsel, analitik ve kritik düşünen, üretken, çevreye duyarlı, araştıran ve sorgulayan, iyi iletişim kurabilen, teknolojiye ayak uydurabilen, bilgili, becerili ve özgüvene sahip, ülkesine ve tüm insanlığa yararlı, yeniliğe ve değişime açık, kendisine güvenen, sosyal sorumluluk sahibi, toplumda etkin rol almaya hazır nesiller yetiştirmektir.

Başarılar: .

Saatler: BAŞLAMA:08:40 BİTİŞ:15:15
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: OKULA GİDİŞ GELİŞ SERVİS İLE SAĞLANMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03544741492

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://karalikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Karalık Köyü Sorgun/YOZGAT

Öğretmen :8
Öğrenci :55
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Bozok Yayalası´nın kışı en uzun ve çetin geçen rakımı yüksek bir orman köyüdür. Anlatılan rivayete göre; köyün yerleştiği yer evvelden gür ormanla kaplıymış. Osmanlı İmparatorluğu dö¬neminde askerden ve suçlu olarak kaçan kişilerin saklandığı ve izlerini kaybettirdiği yermiş. Köyün camisinin bulunduğu yerde öküz kaybolsa bulunamazmış.

Adres - Karalık Köyü Sorgun/YOZGAT

Ulaşım SORGUN ÇEKEREK YOLU 23. KM DE GÖKİNİŞ KÖYÜ ÇIKIŞINDAN SAĞA DÖNÜŞTEN 7 KM İÇERİDE YOLU ASFALTTIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık KARALIK KÖYÜ YOZGAT´A 69 KM SOGUN´A 30 KM UZAKLIKTADIR