KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Kitap okuyan nesiller, geleceğin mimarisinin şekillenmesinde büyük önem taşırlar. Bir toplumda kültürlü insanlar ne kadar çoksa, o toplum bir o kadar gelişecektir.Kitap okumanın önemini kavrayan bireyler, kendilerini en çok geliştiren bireylerdir.Özellikle çocukların kitap okuma alışkanlıkları, küçük yaşlarda başlamalıdır. Geleceğin yetişkinleri olacak çocukların, daha verimli bir insan olabilmesi için, kitap okuma alışkanlığının kazanılması gerekir.Bu nedenle her dönem olduğu gibi bu dönem de Karalık Ortaokulu'nda Ödüllü Sınıflararası Okuma Yarışması başlıyor. İkinci dönem iki seçkin eserden sorumlu olacak olan öğrenciler, dönem sonunda sınava tabi tutulacak ve birinci olan öğrencimize karne günü hediye verilecektir. Yarışmayı düzenleyen ve takibini yapan okul müdürümüz Gülsüm ÖZTÜRK'e teşekkür ederiz.

20.03.2023 65

20-03-202320-03-2023